Akçalı Şehit Piyade Üstçavuş Ahmet Tündü Ortaokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı,başarılı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: 2022 YILI 3 FEN LİSESİ 1 PUANLI ÖĞRENCİ ALAN LİSE.2023 1 PUANLI ÖĞRENCİ ALAN LİSE.

Saatler: BAŞLAMA 7.20 BİTİŞ 12.50
Isınma: SOBALI
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akcaliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Akçalı Mahallesi TÜRKOĞLU KAHRAMANMARAŞ

Kütüphane Kitap Sayısı :1156
Öğretim Şekli :OKULUMUZ İKİLİ EĞİTİM YAPMAKTADIR.ORTAOKULLAR SABAH İLKOKULLAR ÖĞLE SONU OKULA GELMEKTEDİR.

Yerleşim Yeri - AKÇALI KÖYÜ İLÇE MERKEZİNE 8 KM UZAKLIKTA 800 NÜFUSLU KÖY

Adres - Akçalı Mahallesi TÜRKOĞLU KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım OKULUMUZ ADANA YOLU ÜZERİNDEDİR.ÖZEL ARAÇ VE YOLDAN GEÇEN MİNİBÜSLER İLE GİDİŞ GELİŞ YAPILMAKTADIR. GEREK TÜRKOĞLUNDAN GEREKSE DE KAHRAMANMARAŞ MERKEZDEN GELEN ÖĞRETMENLERİMİZ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 28 KM İLÇE MERKEZİNE 8 KM UZAKLIKTADIR.